Cosmetic


De ce tatuaj sprancene?

De cele mai multe ori ne lovim de problema sprancenelor. Incercand sa le uniformizam  mereu ajungem sa le distrugem mai rau. Iar atunci cand sunt deja neuniforme si inestetice  utilizam creionul, insa acest machiaj are si el foarte multe incoveniente.
In primul rand ca nu dureaza  intreaga zi necesitand mereu un retus, iar in fiecare zi pierdem timp, un timp foarte pretios in zilele noastre doar din dorinta de a avea un aspect ingrijit.

Prin tatuaj la sprancene evitam rutina zilnica, deoarece acesta rezista o perioada destul de indelungata.

Tatuaj sprancene - tehnica utilizata in saloane de tatuaj?

Tatuajul pentru sprancene reprezinta o tehnica prin care sunt introdusi  pigmenti cosmetici straturile superioare ale pielii. Tatuajul sprincenelor se poate realiza  prin doua metode de pigmentare si anume:  prin  imitarea firelor de par sau cu acoperire totala. De cele mai multe ori in saloane de tatuaj se utilizeaza prima tehnica, deoarece asa putem obtine mai usor forma pe care o dorim. Mai mult avem posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte variata de culori create special pentru a realiza  tatuaje la sprancene, pentru ca acestea sa arate cat mai natural.

Sfaturi de intretinere a unui  tatuaj pentru sprancene.

In primele zile un tatuaj la sprancene va avea un aspect lucios si foarte inchis, insa asta face parte din peroada de tranzitie. Pentru ca un tatuaj la sprancene sa nu se deterioreze trebuie aplicata o crema pe o perioada de 10 zile. Desemeni este indicat sa evitati innotul si expunerea la soare in momentul in care a-ti optat pentru un tatuaj sprancene.


Fatal error: Call to undefined function attachments_get_attachments() in /home/piotatto/public_html/wp-content/themes/piotattoo/single-gallery.php on line 18