Despre Piotattoo

PioTattoo – salonul de tatuaj Pierre Hilal Probabil ca deja il stiti pe Pierre Hilal din numeroasele aparitii la TV – el este un profesionit in tot ceea ce inseamna tatuajul respectiv tatuajul corporal si cosmetic, avand o vasta experienta in domeniu. Cariera sa ca profesionist  in tehnica de realizare a tatuajului a inceput in anul 2000 cand a urmat cursul de tatuaj al institutului Milo din Beirut (Liban) apoi deschizand primul salon din Beirut.

In anul 2005 a inceput sa calatoreasca si sa isi exploreze talentul in Franta, America, Anglia. Incepand cu anul 2007 Pierre Hilal a pus bazele unei cariere de succes in domeniul tatuajului in Romania, deschizand propiul salon de tatuaje in Bucuresti.

Salonul de tatuaj este autorizat de catre Ministerul Sanatatii si SANEPID. Instrumentele utilizate sunt sterilizate cu AUTOCLAV, acele sunt de unica folosinta, iar tusurile utilizate sunt vegetale 100%. Tusurile utilizate pentru tatuaj sprancene, eyeliner si contur buze sunt aduse din Germania, iar cele pentru tatuaj corporal sunt aduse din America. Produsele utilizate sunt certificate dermatologic ca nu au efecte adverse asupra pielii. Putem spune astfel ca salonul de tatuaj PioTattoo pune in prim plan siguranta clientului, realizand tatuaje atat monocrome cat si color excelente create de artistul Pierre Hilal. Din randul vedetelor de televiziune care si-au facut cel putin un tatuaj profesionist in salonul de tatuaj Piotatto sunt:

  Mihaela Moise ("Un Show Pacatos" de la Antena 1), Luminita Anghel, Ioana Popescu, Maria Moculescu, Andreea Tonciu…etc.

Printre aparitiile lui Pierre la Tv merita notate cele mai recente de la Antena 1 in cadrul emisiunii Observator,  un Show Pacatos cu Dan Capatos, Drept la tinta (Kanal D), Cancan TV, Pro TV, Giga TV. Timp de 2 ani a fost sponsor pentru Valentine’s Day la Radio 21.

Pierre Hilal declara ca cea mai mare satisfactie a sa este realizarea de tatuaje cat mai detaliate si complexe.

Ingrijirea tatuajului >> Vrei sa iti faci un tatuaj si ai intrebari/nelamuriri? 

Poti sa ne contactezi folosind datele noastre de contact dar inainte iti sugeram sa vizitezi pagina: Intrebari frecvente >>